WordPress Webdesign

Uw bent op zoek naar een website? Dat kan bij ons. Er zijn verschillende systemen waarin een website of webshop gebouwd kan worden. Onze eerste keus is WordPress. Dit komt eveneens doordat het een fijn interface is en Google ervaart dit als vriendelijk systeem. U krijgt natuurlijk altijd een uniek design en WordPress biedt dat zeker in combinatie met onze kennis. De website wordt 100% responsive. Ons uitgangs punt is de klant en die moet tevreden zijn!

WorPress Webdeigners

U wilt een site die vriendelijk en goed in elkaar zit? Wij maken dat. Een cursus in het CMS systeem wordpress, zou er voor kunnen zorgen dat u zelf uw site kan gaan onderhouden. U krijgt ten allertijden een uniek design. Wanneer u graag hoog in Google wilt komen. Gaan wij samen een SEO campagne opstellen. Het is zelfs zo dat er gehele online marketing campagnes gemaakt kunnen worden. Het totale plaatje is belangrijk en ons bedrijf zorgt er namelijk voor dat u altijd een unieke layout heeft.  

Waarom wij?

  • Jong en dynamic team met alle kennis.
  • Webshops, website en optimalisatie.
  • Cursussen in WordPress en SEO door ons.
  • Scherpe tarieven
  • Zelf uw website beheren, wij verlenen ook support.

SEO Campagne

De Seo campagne wordt veelvuldig uitgevoerd voor wordpress en magento websites/webshops. U wilt namelijk toch ook hoog in Google komen, zonder per klik te moeten betalen? Tevens geven wij ook cursussen in SEO hierdoor begrijpt u beter wat wij doen. U zou daarna het zelf gaan toepassen. Support blijft altijd mogelijk. Wij kunenn uit eindelijk een gehele online marketing campagne opstellen. Gevonden worden via verschillende kanalen is een, maar communiceren met uw klant via online kanalen is eveneens zeer belangrijk.

Direct website online

Wilt u binnen 72 uur online zijn? Het is mogelijk om snel online te komen. Website bouwen WordPress maakt niet alleen uw websites, maar optimaliseert bestaande en nieuwe website ook razend snel. Hoge en goede posties in google betekend meer bezoekers en hogere conversie. Wanneer er een online marketing campagne gemaakt moet worden bent u welkom in Almere. Kies voor www.directwebsiteonline.nl en kom over drie dagen al online!